Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på telefon 59 18 50 77

Rodfræsning og fjernelse af trærod   

Skal du bruge hjælp til rodfræsning? Hos K&S Tree Care ApS hjælper vi med fjernelse af trærod eller fræsning af rødder på hele Sjælland, men med en beliggenhed i Greve, har vi især mange kunder fra Solrød, Karlslunde og omegn. Vi kan desuden være behjælpelige for både private kunder og erhverv, og så tilbyder vi endda rodfræsning til en billig pris, alle vil kunne få råd til. 

Der kan være mange grunde til, hvorfor stub- eller rodfræsning vil være nødvendigt, og grundet vores mangeårige erfaring i branchen vil vi altid kunne være behjælpelige uanset opgavens omfang. Vi sørger desuden for at bortskaffe al fræsersmuld efter aftale, såfremt det ønskes.

Minimer terrænskader ved hjælp af rodfræsning

Rodfræsning er en rigtig god idé, eftersom det giver mulighed for at arbejde endnu tættere på blandt andet kabler og belægninger, og herudover resulterer det i minimale terrænskader. Vi har forskellige størrelser af rodfræsere, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med både store såvel som små opgaver – og så endda til konkurrencedygtige priser. 

Har du derfor brug for fræsning af rødder eller fjernelse af trærod, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted, og såfremt du har brug for professionel rådgivning, sidder vores dygtige kundeservice klar til at besvare alle dine spørgsmål. 

Kontakt os for mere information om vores priser

Hos os er du altid garanteret et tilfredsstillende resultat af højeste kvalitet, da vi har 30 års erfaring i branchen, og vi er derfor de rigtige at tage kontakt til, hvis du har brug for hjælp til rodfræsning. 

Du skal være mere end velkommen, til at ringe til os for et uforpligtende tilbud allerede i dag på telefon 59 18 50 77, eller ved at skrive til os på e-mail ks@ks-treecare.dk. Endelig kan du også sende os en besked via kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig, og til at hjælpe dig med lige netop din specifikke opgave.

 

Stød bortfræses efter rydning af et krat,

med vor store rodfræser.

En lille fræser bruges, da der ikke er så meget plads omkring roden.

​K&S Tree Care ApS

CVR: 25221184

Telefon: 59 18 50 77

E-mail: ks@ks-treecare.dk

​Tildelt af Arbejdstilsynet