Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på telefon 59 18 50 77

Stubfræsning - simpel & effektiv fræsning af stubbe

Skal du bruge professionel hjælp til stubfræsning, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos K&S Tree Care ApS tilbyder vi nemlig fjernelse af træstub og fræsning af stubbe og rødder for både privat og erhverv, og vi kan være behjælpelige på hele Sjælland, men har især mange kunder fra Solrød og Greve. 

Der er ingen tvivl om, at stubfræsning er en yderst simpel og billig måde at fjerne træstubbe på, hvad end det er i forbindelse med bortkørsel eller opgravning af stub. Ved stubfræsning undgår man at skulle rive rødderne op, og dermed efterlade spor på græsplænen. Der er således mange gode grunde til at få os til at hjælpe dig med stubfræsning.

Hvad koster stubfræsning?

Stubfræsning gør altså, at du ikke efterlader nogen spor på græsplænen, hvorfor det bestemt må siges at være en fordelagtig metode. Men hvad koster stubfræsning egentlig? Dette afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom den enkelte opgaves omfang, men uanset hvad, garanterer vi en billig pris, alle vil kunne få råd til.

Der er derfor ingen tvivl om, at stubfræsning er en meget billig løsning sammenlignet med helt almindelig opgravning. Har du derfor behov for et godt tilbud på fræsning af træstub, er du helt sikkert kommet til det rette sted. Vi har desuden 30 års erfaring i branchen inden for haveservice og træpleje, hvorfor du er garanteret et tilfredsstillende resultat af højeste kvalitet hver eneste gang.

Ring eller skriv til os for yderligere information

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi vil kunne gøre for dig i forbindelse med stubfræsning, eller ønsker du at vide mere om vores konkurrencedygtige priser? I så fald skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, og det kan du gøre ved at skrive til os på e-mail ks@ks-treecare.dk eller ved at sende os en besked via kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside. 

Vores dygtige kundeservice sørger herefter for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe for et uforpligtende tilbud på telefon 59 18 50 77.

​K&S Tree Care ApS

CVR: 25221184

Telefon: 59 18 50 77

E-mail: ks@ks-treecare.dk

​Tildelt af Arbejdstilsynet